Επιλογή Σελίδας

Το κατάστημα μας είναι οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκετε κοντά σας απο το 1984, όπου και ιδρύθηκε απο την μητέρα της οικογενείας κ. Νταμπίζα Αναστασία. Η Νταμπίζα Αναστασία πάντα δημιουργική και δυναμική υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΗΛΜΑΚ(Συνεταιρισμός Καταστημάτων Ηλεκτρικών Συσκευών) και μόνιμο μέλος του Δ.Σ. Του.

Το 2015 στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης ανταγωνιστικότερων τιμών και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ο ΗΛΜΑΚ συνενώνετε με την EURONICS και δημιουργούν την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών με πάνω απο 350 καταστήματα.

Απο το 2018 λειτουργεί και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα . Η ΝΤΑΜΠΙΖΑ EURONICS είναι κοντά σας σε χώρο 700 τ.μ. παρέχοντας μοναδικά προνόμια και αξίες μέσα απο προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που συμβάλλουν καθημερινά στη δημιουργία ποιότητας ζωής!

Η Εξυπηρέτηση σας είναι προσωπική και για αυτό το λόγο οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του μέσα στο οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό πλαίσιο που ζει. Όραμά μας και δέσμευσή μας, αποτελεί το να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων, στην τιμή και στην εξυπηρέτηση που λαμβάνετε από εμάς!

Οι αξίες μας προϋποθέτουν να είμαστε οι ειδικοί στο αντικείμενο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ώστε να σας προτείνουμε αποκλειστικά και μόνο τις καλύτερες λύσεις σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες σας. Για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Στη ΝΤΑΜΠΙΖΑ Euronics ακολουθούμε διεθνή πρότυπα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να παρέχουμε σταθερά όλες τις εισπραττόμενες αξίες που αποδίδουν μακροπρόθεσμα για το όφελος του κάθε ανθρώπου που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας.

Σας Ευχαριστούμε για την προτίμηση και όπως πάντα θα είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση